Den gode elevsamtalen

Den gode elevsamtalen - Liv Lassen, Nils Breilid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Lassen, Nils Breilid
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Den gode elevsamtalen.pdf
ISBN
3781530975535

BESKRIVELSE

Hva kjennetegner de gode elevsamtalene? Hvordan kan lærere og førskolelærere bruke elevsamtaler som verktøy for å fremme elevers vekst og læring? Hvilke muligheter finnes i samtalene?Forfatterne tar for seg rammene for elevsamtaler, gjør rede for aktuell teori om vekst hos barn og unge, og viser gjennom eksempler hvordan lærere kan påvirke vekst i praksis. Den gode elevsamtalen gir deg som arbeider og snakker med barn en metode for hvordan du kan bli god til å anvende mulighetene i elevsamtalene. I hvert kapittel finner leseren både praksisfortellinger og relevante refleksjons- og øvingsoppgaver.

Bogen er fyldt med levende eksempler på situationer, der vil være genkendelige for de fleste, der har med unge mennesker at gøre, og giver konkrete værktøjer til, hvordan man kan gennemføre - også de svære - samtaler på en konstruktiv måde. den forbindelse har vi utformet et skjema som dere skal gå gjennom sammen med barnet i forkant av konferansen. ...

Elevsamtalen er en vesentlig del av plattform- og systemarbeidet i skolen. Dersom det blir opp til den enkelte lærer å finne tid og rom for å ta samtaler så vil mye falle. Den lovpålagde elevsamtalen kan vera utfordrande når lærar og elev ikkje har ein god relasjon.

RELATERTE BØKER