Generasjon savnet

Generasjon savnet - Torbjørg Oline Nyli | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørg Oline Nyli
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Generasjon savnet.pdf
ISBN
3190263320613

BESKRIVELSE

I boken «Generasjon Savnet» tar Torbjørg Oline Nyli opp tråden fra «Etterlyst: åndelige foreldre» om det store behovet «generasjon prestasjon» har for tilstedeværende voksne. Boken er et kall til foreldregenerasjonen om ikke å førtidspensjonere seg i Guds rike. Kristne i alle aldre slipper til med sine hjertesukk, personlige historier og tanker om temaet. Boken er et tankevekkende kall til enhet for alle som er opptatt av Guds menighet her på jorden. «Vi trenger å spleise generasjonene igjen», skriver Nyli.

Slutten av andre verdenskrig og etterkrigstiden førte til en massiv økning i fødselsrate blant den vestlige befolkningen. Torbjørg Oline Nyli er pastor i Ytre Randesund misjonskirke og har skrevet to bøker, Etterlysning: Åndelige foreldre og Generasjon savnet. 1.mars kommer hun til oss på temakveld om hvordan å tette generasjonsgapet. Smerten fortsetter i generasjoner som kjenner savnet av en far eller en bestefar man aldri fikk.

Våre ungdommer har skapt generasjonsmøter på sykehjem siden 2011, og er i dag representert på besøkssteder i Oslo og Viken. Hver uke gjennomfører vi hyggelige besøk der mening, mestring og moro står i fokus. - De unge etterlyser de voksne, sier pastor og forfatter Torbjørg Oline Nyli.

RELATERTE BØKER