Gud i grunnloven

Gud i grunnloven Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,38 MB
FILNAVN
Gud i grunnloven.pdf
ISBN
8509655219676

BESKRIVELSE

Grunnlovsfedrene på Eidsvoll la opp til et sterkt fellesskap mellom kirke og nasjon. I Gud i Grunnloven skriver blant annet Henrik Syse, Janne Haaland Matlary, Ola Grytten, Anders Aschim og Nils Ivar Agøy om hvilken betydning kristen tro har hatt for utviklingen av det moderne Norge, en stat som i løpet av 200 år har gått fra å være monokulturell til å bli multireligiøs. Det underliggende budskap er at de nasjoner som er bevisst på sin identitet vil være best rustet i et globalt samfunn.

Bidragsytere: Ingeborg Mongstad-Kvammen, Espen Ottosen, Bjørn Are Davidsen, Anders Aschim, Ingunn Folkestad Breistein, Henrik Syse, Ola Grytten, Berit Reisel, ... Gud i Grunnloven. 373 liker dette.

373 liker dette. Gud i Grunnloven beskriver kristen tros betydning for utviklingen av det moderne Norge - Fra en monokulturell stat til et multireligiøst samfunn. Seks endringer i Grunnloven behandles i Stortinget torsdag.

RELATERTE BØKER