I morgon, i morgon, men ikkje i dag

I morgon, i morgon, men ikkje i dag - Josef G. Larssen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Josef G. Larssen
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
I morgon, i morgon, men ikkje i dag.pdf
ISBN
7584327400821

BESKRIVELSE

Josef G. Larssen er ein høgt verdsett visemakar som gjennom mange år har forsynt musikk-Noreg med viser av alle slag. Då også slike som er blitt reine musikalske "landeplager". Alle som ein gong har opplevd Norskekysten, i aust, sør, vest eller nord, vil kjenne seg att i visene. Men Josef G. Larssen lyfter personane, stemningane og røynslene ut or den lokale og tidbunne ståstaden og gjer visene til noko universelt som vi nikkar gjenkjennande til. Visene er skrivne i samarbeid med ulike komponistar og er blitt viser som har treft både dei gladstemte og dei vemodstemte strengene hos publikum.

I morgon då skal eg òg ... I morgon kjem vårpuss på færing og naust, Då set eg inn glaset som datt ut i haust. I morgon den dag så skal garnet i sjø, Då skal det bli pale i plassen for brød.

men et par år yngre, 34..Håper du har hatt ei fine feiring. Jeg var på konsert i Bryne kyrkje med Sigvart Dagsland.

RELATERTE BØKER