Ludvigs jul

Ludvigs jul - Kjell Aukrust | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Aukrust
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Ludvigs jul.pdf
ISBN
1076615936997

BESKRIVELSE

Ludvigs jul er en samling varme og humoristiske fortellinger fra Kjell Aukrusts forfatterskap - rikt illustrert av kunstneren selv. En bok der julestemningen råder, i Aukrusts eventyrlige og fantastiske verden.Her kan vi lese om da Gundersen skjøt månen slik at den falt ned, om fulle fuglers hasardiøse flyveferd, om den nytteløse kampen mot å tjuvsmake på julebaksten, og om Ludvigs stille undring om hvor det blir av alt det gode og snille i oss, når lyset blåses ut julenatten.

En bok der julestemningen råder, i Aukrusts eventyrlige og fantastiske verden.Her kan vi lese om da Gundersen skjøt månen slik at den falt ned, om fulle fuglers hasardiøse flyveferd, om den nytteløse kampen mot å tjuvsmake på julebaksten, og om Ludvigs ... Solan og Ludvigs jul. av Harald Sommerin Simonnæs og Svein Samuelsen.

Tegning og tekst, humor og alvor, eventyrlige påfunn og vare stemninger gikk hånd i hånd i alt han gjorde. Ludvigs jul er en samling varme og humoristiske fortellinger rikt illustrert av kunstneren ... Ludvigs jul er en samling varme og humoristiske fortellinger fra Kjell Aukrusts forfatterskap - rikt illustrert av kunstneren selv.

RELATERTE BØKER