ZombieLars; bok 2

ZombieLars; bok 2 - Thomas Seeberg Torjussen, Gisle Halvorsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Seeberg Torjussen, Gisle Halvorsen
DIMENSJON
9,83 MB
FILNAVN
ZombieLars; bok 2.pdf
ISBN
6537013437185

BESKRIVELSE

Dette er andre bind i tegneserie-versjonen av den populære norsk dramaserien som vises på NRK Super. Lars er halvt levende ulevde, eller zombie som det kalles på folkemunne. Han flytter til Bekkebakken, et sted hvor fremmede som han ikke er velkommen.

Heldigvis har Lars oppdaget at det finnes andre fremmede på skolen. En hjertevarm og morsom serie om zombier og hekser - om tilhørighet, vennskap og det å skille seg ut. Norsk dramaserie. ZombieLars - Bok 1.

Det begynner som en morsom lek, men blir alvor i det FMAF dukker opp på overraskende besøk hos Torill. Caroline og Herman føler seg overvåket av mor - noe som får trolske konsekvenser. Kjøp ZombieLars - Bok 1 fra Cappelendamm ZombieLars er en tegneserie basert på den populære TV-serien av Thomas Seeberg Torjussen og Gisle Halvorsen fra NRK Super.

RELATERTE BØKER