Allmennquiz

Allmennquiz - Terje Nybro, Christer Falck | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Nybro, Christer Falck
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
Allmennquiz.pdf
ISBN
5637535424519

BESKRIVELSE

Boka inneholder 1000 spørsmål, inndelt i hovedquiz og temaquiz. Med gjestequiz av Trond Kvernstrøm, Linni Meister og Pål Hetland m.fl. Fasit bak i boka.

Utfordringene er fordelt på 10 hovedquizer á 70 spørsmål og 10 temaquizer á 15 spørsmål om blant annet sangtekster, flagg og hovedsteder, platecovere, byer, filmer og verdensrekorder. Pubquizliste - oversikt norske puber med quiz! NB: Det er lurt å forsikre seg på forhånd at quizen faktisk arrangeres! Noen steder holder ikke quizen av ulike grunner, f.eks fordi det sendes fotballkamp den kvelden, sesongen er slutt, eller fordi de rett og slett har sluttet med quiz. Vi arrangerer allmennquiz annenhver torsdag! Våren 2020 blir første quiz'n'chips torsdag 30. januar.

Liker du sjangeren - quiz spørsmål og svar? Da har du kommet til riktig sted. Vi har mange oppgaver i sjangeren - Quiz spørsmål og svar - tilpasset hele familien. Test deg selv! Er du en sånn som kan litt om alt? Kanskje en som fulgte godt med i timen på skolebenken, eller en som er opptatt av å få med deg det som skjer i samfunnet og kulturen rundt deg? 100 spørsmål for hele familien - Hitra Frøya ...

RELATERTE BØKER