Blant republikanere

Blant republikanere - Frank Rossavik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Rossavik
DIMENSJON
8,93 MB
FILNAVN
Blant republikanere.pdf
ISBN
7138675007468

BESKRIVELSE

Frank Rossavik, politisk kommentator i Aftenposten og forfatter av flere kritikerroste biografier og andre bøker, presenterer Det republikanske partiet i USA. Gjennom intervjuer og samtaler med både vanlige og sentralt plasserte republikanere gir Rossavik en lettlest, skarp og underholdende innføring i en ideologi og en politisk tradisjon som ofte fremstår som fremmedartet for nordmenn.

Bush gått sammen i sin motstand imot Kyoto-avtalen som de mente var urettferdig imot USA. Kjøp Blant republikanere fra Cappelendamm Frank Rossavik, politisk kommentator i Aftenposten og forfatter av flere kritikerroste biografier og andre bøker, presenterer Det republikanske partiet i USA. Gjennom intervjuer og samtaler med både vanlige og sentralt plasserte republikanere gir Rossavik en lettlest, skarp og underholdende innføring i en ideologi og en politisk tradisjon som ofte ... Pris: 328,-.

- Det er ikke mange som er for toll i min ... Blant republikanere har den stupt, viser målinger. EU-motstanderne har et kjempeproblem: Jo bedre de gjør det i valget, desto større er faren for at brexit blir avlyst.

RELATERTE BØKER