Buss

Buss - Bård Fadnes, Bernhard Hauge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Fadnes, Bernhard Hauge
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Buss.pdf
ISBN
8351267356469

BESKRIVELSE

Denne prøven er ment som forberedende trening til eksamen på trafikkstasjonen. Det er viktig at du har kart og riksvegliste tilgjengelig når du løser oppgavene. Oppgavene dekker teoripensum til førerkort klasse D. Prøvene består av 45 spørsmål, og ett av fire svaralternativer er riktig. For å få bestått må du ikke ha mer enn sju feil.

Trygt heim - for ungdom Her finner du en oversikt over bussrutetidene i Stavanger- og Sandnes-området, Dalane, Ryfylke og Nord-Rogaland. Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske. Buss.

I reiseplanleggaren kan du søke etter rutetidene, finne prisen på billetten og sjå informasjon om avgangane i sanntid. I FRAM-appen kan du både søke etter rutetidene, kjøpe billetten og sjå informasjon om avgangane i sanntid.

RELATERTE BØKER