Døden ved vann

Døden ved vann - Torkil Damhaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Damhaug
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Døden ved vann.pdf
ISBN
4266157444301

BESKRIVELSE

Liss lever et utsvevende liv i Amsterdam, men kaster seg på flyet når hun får høre at søsteren er forsvunnet. I Oslo leter hun fortvilet etter svar på hva som har skjedd. Men blant dem hun møter finnes én som er villig til å drepe for å hindre at sannheten om søsterens grusomme skjebne kommer fram i lyset.

Men det finnes én som er villig til å drepe for å hindre at sannheten om søsterens grusomme skjebne kommer fram. Nervepirrende, psykologisk krimhørespill basert på romanen « Døden ved vann» av Torkil Damhaug Liss lever et utsvevende liv i Amsterdam, men kaster seg på flyet når hun får høre at søsteren er forsvunnet. I Oslo leter hun fortvilet etter svar på hva som har skjedd. Kjøp Døden ved vann fra Bokklubber Liss lever et utsvevende liv i Amsterdam, men kaster seg på flyet da hun får høre at søsteren er forsvunnet.

I Oslo leter hun fortvilet etter svar på hva som har skjedd. Men blant dem hun møter finnes én som er villig til å drepe for å hindre at sannheten om søsterens grusomme skjebne kommer fram i lyset. Kjøp Døden ved vann fra Bokklubber Liss lever et utsvevende liv i Amsterdam, men kaster seg på flyet hjem da søsteren forsvinner.

RELATERTE BØKER