Familiens store helsebok

Familiens store helsebok - Miriam Stoppard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Miriam Stoppard
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Familiens store helsebok.pdf
ISBN
3719260673400

BESKRIVELSE

Miriam Stoppards banebrytende helseverk er en uunnværlig kilde til kunnskap for å ta bedre vare på helsen gjennom et langt liv. Dr. Miriam Stoppard, kjent fjernsyns- og radiolege og forfatter av en rekke bøker om helse og sykdom, har laget et nyskapende verk som kombinerer kunnskaper med en personlig formidlingsform. Boken framhever den populære legens praktiske formel for å bevare helse og livskvalitet gjennom alle livets stadier, med en positiv «vi kan klare det»-appell som en glad ledetråd. Innholdet omfatter også en klar oversikt over 280 alminnelige sykdomstilstander med greit tilgjengelige opplysninger om prøver, behandlingsformer og hva man selv kan hjelpe til med. Symptomguider som er enkle å orientere seg i, gjør det mulig å ta beslutninger om når man kan hjelpe seg selv, når det må søkes lege . og hvordan man hjelper fastlegen med sin egen helse. Et eget kapittel omhandler vesentlige førstehjelpsråd gitt for en rekke forskjellige situasjoner. Her kan man lære å være føre var, og man kan raskt søke viktig hjelp når ulykken først rammer.

Dr. Miriam Stoppard, kjent fjernsyns- og radiolege og forfatter av en rekke bøker om helse og sykdom, har laget et nyskapende verk som kombinerer kunnskaper med en personlig formidlingsform. 69 måter å glede din partner på ebok - Nicole Bailey .pdf.

Innbundet. Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris.

RELATERTE BØKER