Foreldre og fagfolk

Foreldre og fagfolk - Ingerid Bø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingerid Bø
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Foreldre og fagfolk.pdf
ISBN
2504906775966

BESKRIVELSE

Fagfolk som arbeider med barn, har som oppgave å samarbeide med barnas foreldre. Fagfolkene trenger å forstå foreldrenes livssituasjon for å kunne utvikle et godt samarbeid. Bokens første del har foreldreskapets vilkår i fokus. I andre del rettes søkelyset mot samarbeidets vilkår. Har litteraturliste og stikkordregister.

Foreningen, som har egne lag i hvert fylke, har som formål er å drive interessepolitisk og medlemsrettet arbeid. Hvert år gir de et opplæringstilbud i form av som--og AUTISMESPEKTERFORSTYRRELSER.

Fagfolkene trenger å forstå foreldrenes livssituasjon for å kunne utvikle et godt samarbeid. Bokens første del har fore Etter å ha hørt argumentene fra fagfolk og foreldre, mente likevel rådmannen at en utvidelse av Møllerstua ville føre til en økning av kvaliteten i de tjenestene som kommunen gir beboerne på Møllerstua.

RELATERTE BØKER