Huskeøvelser for viderekomne

Huskeøvelser for viderekomne - Aldona Kasztan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aldona Kasztan
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Huskeøvelser for viderekomne.pdf
ISBN
5363500762762

BESKRIVELSE

Byen har skjult alle spor av krig og urett, hva står tilbake når man graver dem fram? Kan en by fortrenge fortiden, glemme sin historie? Alina vokser opp på 1980-tallet bak jernteppet i den polske byen Lódz. Allerede som barn innser hun at noe er feil med byens hukommelse, et stykke av fortiden er skjøvet bort og tiet ihjel. Spor etter det som skjedde under krigen finnes fremdeles i gatenettet, risset inn i asfalten, prentet inn i bygninger, i vegger og trappegelendre. For Alina blir fortiden noe man kan sanse og ta på. Hun fornemmer også nærværet til Brunon, den jødiske mannen som levde i byens ghetto for en mannsalder siden. Fragmenter av hans liv viser seg for henne, som om hun skulle ha opplevd dem selv. Kan man oppleve livet til en annen? Kan hun huske det byen har glemt, kan hun la være?

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788203365065 'Huskeøvelser for viderekomne' er en bemerkelsesverdig fortelling om en by, om tider og eksistenser, om det gjemte og glemte. Boka er en blend av europahistorie, krigshistorie og personlig historie, der forbindelseslinjer krysser tid og rom.

Pris kr 305 (spar kr 44). Men for en overraskelse å lese «Huskeøvelser for viderekomne». Boka er en blend av europahistorie, krigshistorie og personlig historie, der forbindelseslinjer krysser tid og rom.

RELATERTE BØKER