Under overflaten

Under overflaten - Peter Scazzero | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Scazzero
DIMENSJON
12,25 MB
FILNAVN
Under overflaten.pdf
ISBN
6187594512223

BESKRIVELSE

Peter Scazzero lærte «the hard way»: Du kan ikke bli virkelig åndelig moden dersom du forblir menneskelig umoden. Selv om Scazzero var en erfaren pastor i en voksende menighet, var livet hans, troen og relasjoner usunne. Han unngikk sunne konflikter i «fredsskapingens» navn, undertrykte og overså egne følelser, brukte arbeidet for Gud som unnskyldning for å løpe fra Gud og levde uten grenser. I denne boken skisserer forfatteren de viktigste symptomene på emosjonelt usunn åndelighet. Deretter veiledes leseren med bibelske kjerneprinsipper om nødvendigheten av å ha kontakt med eget indre, historie og erfaringer, og nødvendigheten av hvile og daglige bønnepulsslag. Veiledningens mål er en forvandling av vår Kristus-relasjon og våre indre liv som skjer på dypet - under overflaten. «Under overflaten» er kjerneboken i Emosjonelt Sunn Åndelighet - kurset, som inkluderer andakts og bønnerytmeboken «Puls».

omtale av filmen - ''Under overflaten.'' Human Etisk Forbund om dødshjelp å avslutte livet hos en døende pasient vil du lese mer om beslutnings prosesser ved begrensning av livsforlengende behandling les legeforeningen.no Og under overflaten fisker tankene opp mindreverdighetskomplekser, skyld, skam og annet gørr. Det kommer tankene aldri til å slutte med, for slik er det å være menneske.

Boka egner seg godt for undervisning. Den er utformet slik at den vil egne seg på de fleste nivåer.

RELATERTE BØKER