Allsang på grensen

Allsang på grensen lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,66 MB
FILNAVN
Allsang på grensen.pdf
ISBN
3122976738765

BESKRIVELSE

I denne allsangboka finner du over 30 sanger som er framført på de utrolige populære TV2-sendte Allsang på grensen-kveldene fra Fredriksten festning i Halden. Kjente norske og utenlandske artister stilte opp sammen med tusenvis av sangglade mennesker og skapte en fantastisk stemning disse sommerkveldene. I boka finner du en herlig blanding av gamle og nye, kjente og kjære allsanger som kan brukes i enhver anledning. Alle sangene er skrevet ut med sangtekster og noter med gitar/keyboard-akkorder.

Du kan forandre dine cookie innstillinger ved å navigere til de fanene på venstre siden av skjermen. Det har gått fjorten år siden den første sendingen fra Fredriksten festning og Allsang på grensen! Programleder Katrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen leder an i allsangen, sammen med en rekke kjente og kjære artister. Fredriksten festning - Halden Allsang på Grensen Avlyst. Mer info.

Skru På Lyd Buy Allsang Pa Grensen tickets from the official Ticketmaster.com site. Find Allsang Pa Grensen tour schedule, concert details, reviews and photos. Jeg lever og ånder for «Allsang på Grensen», og har gjort det i 13 år på rad.

RELATERTE BØKER