En trygg havn

En trygg havn - Nicholas Sparks | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicholas Sparks
DIMENSJON
10,48 MB
FILNAVN
En trygg havn.pdf
ISBN
4839516173339

BESKRIVELSE

INTERNASJONAL BESTSELGERFORFATTER- OVER 89 MILLIONER SOLGTE BØKER"En perfekt kjærlighetsroman for sommeren."Lancashire Evening Post Nr. 1 på New York Times' bestselgerlisteNår den vakre Katie plutselig kommer til Southport, er det mange som spekulerer over fortiden hennes og hvem hun egentlig er. Katie unngår all personlig kontakt helt til en rekke hendelser motvillig får henne til å knytte to kontakter. Den ene er Alex, en hyggelig og velmenende enkemann med to små barn. Den andre er den frittalende nabodamen Jo. Til tross for at Katie er reservert, begynner hun å slappe mer av og slå røtter i den sammensveisede landsbyen, hun begynner til og med å falle for Alex. Men hun kjemper med en mørk hemmelighet som fremdeles plager henne, en fortid som har sendt henne ut på en skremmende reise over hele landet til det skjermede Southport. Med Jos medfølende og sta støtte begynner Katie å innse at hun må velge mellom et liv i stillestående trygghet og et liv som er noe mer risikabelt, men mer givende - og i den svarteste tid innse at kjærligheten er den eneste sanne trygge havn."Sparks er en ekspert i å skru opp spenningen, og her forvandler han en behagelig roman til en oppslukende pageturner som vil holde deg oppe hele natten. (...) Fansen vet hva de skal vente seg fra Nicholas Sparks: En medrivende kjærlighetsfortelling sentrert rundt sympatiske individer. I En trygg havn vil de finne det - og mye mer."Bookreporter.com"Nydelig bevegende. Du forundres på hver side, helt til den aller siste vrien."Easy Living Nicholas Sparks er en av verdens mest leste forfattere med 89 millioner solgte eksemplarer på over 50 språk. Alle hans 17 romaner har vært New York Times-bestselgere og åtte har blitt filmatisert, blant annet Dagboken med Ryan Gosling og Flaskeposten med Kevin Costner. En trygg havn ble filmatisert i 2013, regissert av Lasse Hallström (Hva er det med Gilbert Grape?, Chocolat, Laksefiske i Yemen). Sparks bor i North Carolina.

Det å gi barnet en trygg havn med åpenhet og kjærlighet er noe av det viktigste vi som foreldre, foresatte, bonuser, venner eller familie gjør. - En trygg havn for kriminelle Forskere frykter at «vanlig» politi ikke har mulighet til å etterforske den alvorlige narkotikakriminaliteten på «det mørke nettet». Veldig vanskelig: Dr.

KAIER . Oversikt og kaier vi administrere, og private kaier i Rørvik.

RELATERTE BØKER