Erindringens korrespondanse

Erindringens korrespondanse - Emma Reyes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emma Reyes
DIMENSJON
10,12 MB
FILNAVN
Erindringens korrespondanse.pdf
ISBN
6743157959192

BESKRIVELSE

Den columbianske kunstneren Emma Reyes vokste opp som lutfattig og foreldreløs, innestengt i et kloster sammen med søsteren Helena. De ble utnyttet og krenket på det groveste av de fleste voksne. Dette er en levende fortelling om en hjerteskjærende barndom, fortalt av Emma selv. Boken ble kåret til årets bok i Columbia 2012. Boken er hyllet i en rekke land og ble varmt omfavnet av nobelprisvinneren i litteratur, Gabriel García Márquez.

De ble utnyttet og krenket på det groveste av de fleste voksne. I elleve år skrev Péter Nádas på romanen Erindringens bok.Fortellingen utspiller seg over tre tidsplan, der romanfigurenes skjebne griper inn i hverandre. Med utgangspunkt i den europeiske kulturhistorien, med særlig vekt på den stalinistiske undertrykkelsen, undersøker romanen oppløsningen av personligheten og mulighetene for å søke mening i verden, til tross for de ytre omstendigheter. En kortvarig korrespondanse.

Agnar Sandmo Mitt liv som økonom. Pris 363,-Spar 36,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER