Et valg for livet

Et valg for livet - Nicholas Sparks | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicholas Sparks
DIMENSJON
10,34 MB
FILNAVN
Et valg for livet.pdf
ISBN
7070448171614

BESKRIVELSE

Hope Anderson står ved et veiskille. Hun er ikke sikker på om kjæresten hennes er den rette, og når faren blir syk, drar hun til familiehytta på Sunset Beach i North Carolina for å ta noen vanskelige avgjørelser.Tru Walls har blitt tilkalt til USA fra Zimbabwe - der han er født og oppvokst - av en mann som hevder at han er faren hans. På Sunset Beach håper han å nøste opp i mysteriet som har omgitt morens liv, men han blir ledet i en uventet retning.

Bit for bit hjelper disse avgjørelsene oss til å bli ... Kjøp 'Et valg for livet' av Nicholas Sparks fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788202618414 Valg av spesialitet kan sammenliknes med valg av partner, og begge er valg for livet.

Kjøp boken Et valg for livet av Nicholas Sparks (ISBN 9788202618414) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER