Foreldre med et smil

Foreldre med et smil - Annlaug Madland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annlaug Madland
DIMENSJON
6,26 MB
FILNAVN
Foreldre med et smil.pdf
ISBN
7907432017741

BESKRIVELSE

Boken tar for seg hvordan foreldre ved hjelp av sunn fornuft kan få fram det beste i barna. Første del gir konkrete eksempler og tips i forhold til barneoppdragelsen, mens del to har en noe mer teoretisk tilnærming.

Derfor har vi bare gode intensjoner når vi med et stort smil om munnen roper «Det gikk bra! Opp igjen!», når ettåringen går i bakken. Vi vil jo ikke at han skal oppleve det å falle litt som noe negativt. Hanne smiler med klare øyne og et lurt smil om leppene.

En ekstrajobb med ... - Ja, for det er jo ikke til å legge skjul på at jeg hadde en forestilling om hvilke type vaner gamere hadde. Jeg kjente nok på en slags redsel, helt ubegrunnet ser jeg i ettertid, for at sønnen min skulle bli en blek unge, som bare drakk Red bull og hadde dårlig søvnkvalitet, sier mammaen med et smil. SMIL som et relevant og framtidig hensiktsmessig tiltak for barn med foreldre som har psykisk sykdom eller rusproblemer.

RELATERTE BØKER