Fortellinger fra barndom og ungdom

Fortellinger fra barndom og ungdom - Per Ove Undseth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Ove Undseth
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Fortellinger fra barndom og ungdom.pdf
ISBN
8084226337590

BESKRIVELSE

Fortellinger fra barndom og ungdom spenner fra en tidlig barndom i Rendalen til russetiden på Oslo Katedralskole (Katta). Elvål Skole var både hjem og skole. Boken beskriver tre kvinner som på hvert sitt vis, bidro til en lykkelig barndom, til tross for savnet av en far som led av en uhelbredelig sykdom. Fortellingene dekker forfatterens røtter, krigen, forlystelser, plikter, skole og forelskelser. Spranget fra et lite gjennomsiktig bygdesamfunn uten elektrisitet, til det urbane livet rundt Katta var stort. Nye venner, et spennende hybelliv og fotball preget mye av tilværelsen. Trange kår, mye jobbing og farens stadig forverrede tilstand preger baksiden av medaljen.

Noko er sant. Noko er mest ikkje sant i det heile tatt.

Det var da det og itte nå er Alf Prøysens egen beretning om sin barndom og ungdom. Historiene her er også fulle av humor, men med et ... Filosofi med barn og ungdom - på norsk ofte forkortet FmB - refererer til en form for filosofisk samtale eller en dialog som mange norske barnehager, skoler, museer og andre institusjoner som retter seg mot barn og unge har gjort forsøk med siden slutten av 1990-tallet.Det er ikke en måte å lære barn filosofihistorie på, men en samtalepraksis inspirert av antikkens Sokrates. Les om den forunderlige oppveksten til mannen bak bøker som "Matilda", "SVK", "Heksene" og "Charlie og sjokoladefabrikken".

RELATERTE BØKER