Kommunenes personalhåndbok 2020

Kommunenes personalhåndbok 2020 - KS | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
KS
DIMENSJON
7,58 MB
FILNAVN
Kommunenes personalhåndbok 2020.pdf
ISBN
7396910019581

BESKRIVELSE

Kommunenes personalhåndbok 2020 er en veileder for ledere, saksbehandlere og rådgivere som daglig arbeider med personal- og arbeidsgiverspørsmål i kommunen. Boken er tematisk inndelt, og inneholder grundig beskrivelse av lov- og avtaleverk samt dommer og avgjørelser av betydning. KS' fortolkninger og kommentarer til avtaler og aktuelle lovbestemmelser er innarbeidet i de enkelte kapitlene. Boken inneholder flere eksempler som illustrerer og forklarer regelverket, samt en samling maler til bruk i det praktiske personalarbeidet. I denne utgaven er det tatt hensyn til endringer i lov- og avtaleverk samt nye dommer og avgjørelser. Boken har en oversikt over eksemplene, en fyldig stikkordsliste og en referanseliste over det mest sentrale av lov- og avtaleverk.

; 30 cm Språk: Norsk (Bokmål) Annen klassifikasjon: 352 Materialtype: Tidsskrift Kilde for metadata: Norsk periodikafortegnelse (norper/00024359) ... Simployer personalhåndbok er en av byggeklossene som utgjør Simployer HRM. Systemet består av en rekke moduler laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.

Hovedtariffavtalen er revidert for en avtaleperiode fra 1.5.2018 til 30.4.2020. Kommunenes personalhåndbok 2020 er en veileder for ledere, saksbehandlere og rådgivere som daglig arbeider med personal- og arbeidsgiverspørsmål i kommunen. Boken er tematisk inndelt, og inneholder grundig beskrivelse av lov- og avtaleverk samt dommer og avgjørelser av betydning.

RELATERTE BØKER