Lastebil

Lastebil - Bård Fadnes, Bernhard Hauge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Fadnes, Bernhard Hauge
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
Lastebil.pdf
ISBN
4407885478675

BESKRIVELSE

Denne prøven er ment som forberedende trening til eksamen på trafikkstasjonen. Det er viktig at du har kart og riksvegliste tilgjengelig når du løser oppgavene. Oppgavene dekker teoripensum til førerkort klasse C. Prøvene består av 45 spørsmål, og ett av fire svaralternativer er riktig. For å få bestått må du ikke ha mer enn sju feil. Fasit finner du på www.fagbokforlaget.no.

Ditt valg av dekk avhenger av hvor stor og tung last du transporterer med din lastebil. Hvilke dekk du velger er ikke bare avgjørende for din sikkerhet og fremkommelighet, men ved å velge riktige og gode dekk kan du også spare penger. Lastebil Transport - massetransport, spesialtransport, transportkontor, godstransport, transportformidling, stykkgods, langtransport, spedisjon, lastebil ... Øvelseskjøring kan ikke foregå i forbindelse med ordinær transport mot vederlag.

Her er våre tips som gjør at du kan spare både tid og penger. Obligatorisk brikke . Hos giga-dekk.com kan du finne et stort utvalg til lastebil, samt andre vinter- og sommerdekk til en god pris.

RELATERTE BØKER