Mangfoldskapitalisme

Mangfoldskapitalisme - Olav Haraldseid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Haraldseid
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Mangfoldskapitalisme.pdf
ISBN
4138118632901

BESKRIVELSE

Mangfoldskapitalisme kaster lys over hvordan mangfold kan være lønnsomt i praksis for organisasjoner og næringsliv. Boken retter seg mot de ledere som ønsker å styrke prestasjoner gjennom et sterkere team av kompletterende ferdigheter og mot relevante fagpersoner eller støttefunksjoner. Mangfold i denne boken går utover de tradisjonelle vink.lingene på kjønn, geografi og kultur som de fleste større bedrifter i dag fokuserer på i mer eller mindre grad. Det mest prestasjonsfremmende av mangfold er kanskje ikke det man kan se, men det som finnes av ulikhet i hodet til hver enkelt i form av kunnskaper, ferdigheter og personlighet. Forfatteren hevder ellers at man må være litt spesiell for å oppnå noe helt spesielt, og han tar oss med på en reise hvor han blant annet argumenterer for at annerledeshet og til og med diagnoser kan være viktige konkurransemessig fortrinn i en bedrift. Boken inneholder en rekke praktiske eksempler på hvordan du som leder kan øke selskapets inntjening gjennom et mer prestasjonsfremmende mangfold i din avdeling eller ditt selskap.

Å BYGGE EN KULTUR FOR STERKERE PRESTASJONER Low Medium High igh ng (e oner) Organisasjonsutvikling Bønes Virik. 590 likes · 120 talking about this.

Mangfold som styrker prestasjoner er i dag en uutnyttet ressurs, og sannsynligvis en av de største forretningsmulighetene.. Mangfoldsledelse. Dette kurset kaster lys over hvordan mangfold kan være lønnsomt i praksis for organisasjoner og næringsliv.

RELATERTE BØKER