Med kjærlighet alene

Med kjærlighet alene - Thérèse | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thérèse
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Med kjærlighet alene.pdf
ISBN
9510791390020

BESKRIVELSE

Thérèse av Lisieux er en katolsk helgen som er gitt ærestittelen "kirkelærer". Hun viste gjennom ord og sitt eget liv hvor viktig bønn og kjærlighet er for teologien, og bidro til gjenoppdagelsen av mystikkens verdi. Denne boka gir utdrag fra hennes skrifter, i form av daglige lesninger. En lengre innledning plasserer Thérèse i hennes samtid og gir bakgrunnskunnskap for å forstå utdragene. Har litteraturliste.

Det er viktig å være klar over det faktum at det å være alene, men allikevel sammen med partneren din, bare ødelegger deg litt etter litt. Kjøp Med kjærlighet alene fra Bokklubber Thérèse av Lisieux er en katolsk helgen som er gitt ærestittelen 'kirkelærer'. Hun viste gjennom ord og sitt eget liv hvor viktig bønn og kjærlighet er for teologien, og bidro til gjenoppdagelsen av mystikkens verdi. Kunstnersjelen Johan (17) skal for første gang ut på langtur helt alene, og velger seg seg det mektige Saltfjellet som turmål.

oktober 18, 2018. Det er viktig å være klar over det faktum at det å være alene, men allikevel sammen med partneren din, bare ødelegger deg litt etter litt. Kjøp Med kjærlighet alene fra Bokklubber Thérèse av Lisieux er en katolsk helgen som er gitt ærestittelen 'kirkelærer'.

RELATERTE BØKER