Om vinteren

Om vinteren - Karl Ove Knausgård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Ove Knausgård
DIMENSJON
11,15 MB
FILNAVN
Om vinteren.pdf
ISBN
2191589416426

BESKRIVELSE

"Det er merkelig at du finnes, men at du ikke vet noen ting om hvordan verden ser ut. Det er merkelig at det finnes en første gang man ser himmelen, en første gang man ser solen, en første gang man kjenner luften mot huden. Det er merkelig at det finnes en første gang man ser et ansikt, et tre, en lampe, en pyjamas, en sko. I mitt liv hender det nesten aldri lenger. Men snart gjør det det. Om bare noen måneder vil jeg se deg for første gang." "Om vinteren" er andre bind av fire i en personlig encyklopedi om den nære virkeligheten, skrevet av en far til et barn som snart skal bli født.

Rypene er hovedsakelige vegetariske, men unge fugler eter også insekter. Rypen har to drakter.

Turen tar ca 9 timer og starter på jernbanestasjonen i Bergen. Les mer om alle fjordturer om vinteren her. Om vinteren kan gran og bjerk ha dyp underkjøling ned til -48 o C uten at det dannes iskrystaller inne i protoplastene (symplast), mens alt vann i apoplast er frosset.

RELATERTE BØKER