Beatrijs i legende, saga, epos, novelle og drama

Beatrijs i legende, saga, epos, novelle og drama - Kåre Langvik-Johannessen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Langvik-Johannessen
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Beatrijs i legende, saga, epos, novelle og drama.pdf
ISBN
6311873677552

BESKRIVELSE

En av de mirakuløse legender fra middelalderen som har fått et sterkt nedslagsfelt i litteraturen, er fortellingen om nonnen som forlater sitt kloster for en manns skyld, føder barn, blir sviktet av mannen og lever som skjøge for å brødfø seg selv og sine barn og til slutt vender tilbake til klosteret uten at noen av hennes medsøstre har oppdaget at hun har vært borte i mange år. Her har Jomfru Maria påtatt seg hennes skikkelse og tjent i hennes sted. Dette sagnet vandret over hele Europa i middelalderen og fikk også sin gammelnorske versjon, skrevet i Flandern på 1200-tallet.

De aandacht gaat met name uit naar teksten waarin rechtstreekse ... hannessen (red.), Beatrijs i legende, saga, epos, novelle og drama.

Legg i ønskeliste. Giacomo Joyce. Krim og spenning; Romanserier; Fantasy og science fiction; Barn og ungdom; Dokumentar og fakta.

RELATERTE BØKER