Bestem deg, Tony T, bestem deg!

Bestem deg, Tony T, bestem deg! - Erna Osland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erna Osland
DIMENSJON
4,11 MB
FILNAVN
Bestem deg, Tony T, bestem deg!.pdf
ISBN
7017422785882

BESKRIVELSE

Engasjerande om flukt og handlekraft. Tony er på sommarferie hos bestefaren sin saman med kusina si, Silja. Alt skal vere som vanleg, men ingenting er det. Eit asylbarn er meldt sakna, og alle trur barnet er drukna. Men kva er det som går føre seg på loftet til bestefar? Og kven held kva skjult? Tony opplever for første gong sjølv å måtte finne ut kva som er rett og gale, og han må bokstavleg tala stupe uti. Forfattar Erna Osland og illustratør Sigbjørn Lilleng har i tekst og bilete laga ein lettlesen illustrert roman om rett og gale og det imellom. Utvikla i samarbeid med Leser søker bok.

Grafisk design Elisabeth Moseng / Illustratørene. Forfatter Erna Osland .

- Vest for Oterskjeret, kva er det der? Bestem deg, Tony T, bestem deg! Medansvarlig: Lilleeng, Sigbjørn; Språk: Språk: Norsk (Nynorsk) Emne: Etikk; År: 2017; Noter: Utgitt i samarbeid med Leser søker bok Tony og kusina, Silja, er på sommarferie hos bestefar. Dei vil at alt skal vere som vanleg, men ingenting er det.

RELATERTE BØKER