Betaling for beboere i institusjon

Betaling for beboere i institusjon - Åsmund Edvardsen, Leif Kåre Helland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åsmund Edvardsen, Leif Kåre Helland
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Betaling for beboere i institusjon.pdf
ISBN
8191252616336

BESKRIVELSE

Hva skal en beboer betale for et opphold i institusjon? Hvilke plikter har beboeren og kommunen ved beregning av egenandelen? Hva er forskjellene på betaling ved korttids- og langtidsopphold? Hvordan skal egenandelen beregnes, og hvordan er saksgangen i egenbetalingssaker? Dette er viktige spørsmål for kommunene som skal beregne og kontrollere egenandelene for institusjonsplasser, først og fremst opphold på sykehjem. Boken viser saksgangen i egenbetalingssaker ved hjelp av eksempler, og bestemmelsene i forskrift om egenandel for kommunale helse- og omsorgstjenester blir nøye gjennomgått og kommentert.

Produktbeskrivelse. Hva skal en beboer betale for et opphold i ... 6.

Åsmund Edvardsen, Leif Kåre Helland. Boken skal gi kommunale saksbehandlere et bedre utgangspunkt for å kunne forstå forskriften for egenbetaling og gjøre riktige beregninger.

RELATERTE BØKER