Hold forbindelsen

Hold forbindelsen - Zuzai Hizoke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zuzai Hizoke
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Hold forbindelsen.pdf
ISBN
3664131041953

BESKRIVELSE

"Mer bønn, mer kraft." Dette er et av forfatterens slagord. Noen har et velfungerende bønneliv, mens andre har det litt av og på. Pastor Zuzai Hizoke har en byrde for at flere skal holde forbindelsen med Gud. I denne boken gir han råd for å få det til. Det er både en lærebok om bønnens betydning og hvordan bønn skal bli enda mer av vårt daglige virke. Zuzai Hizoke er fra Papua New Guinea. Du får derfor både eksempler fra en litt mer eksotisk setting enn vår, og like fullt vil de aller fleste av oss kjenne oss igjen.

Det er ekstra vigtigt, at vi holder fast i de nye vaner, så vi undgår at sprede smitten igen. Få nyheder om COVID-19.

Hvilke regler gjelder hvis jeg skal mellomlande? Kommer du fra utlandet og skal reise videre innenlands eller til utlandet samme dag blir dette håndtert av den reisende selv. Hold høsten ren er en landsomfattende ryddedugnad som arrangeres i september i tilknytting til den internasjonale strandryddedagen. Hold høsten ren 2019.

RELATERTE BØKER