Munchs første strek

Munchs første strek - Åse Krogsrud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Krogsrud
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Munchs første strek.pdf
ISBN
6514943212284

BESKRIVELSE

Dette er den første boken om Edvard Munchs fødested og hans første barne- og ungdomsår på Løten. Forfatteren Åse Krogsrudgår grundig til verks, og gjennom mange sitater fra brev innen familien bringer hun nytt stoff frem i lyset. Vi følger unge Edvard i lykkelige barneår, og etter at familien flyttet til Oslo, ble Løten sommerens ferieparadis i mange år. Flere av Munchs barnetegninger publiseres for første gang i denne boken, og vi ser en gutt med stor fantasi og sikker strek fra hans første tegninger. Førstekonservator Magne Bruteigved Munch-museet gir en bred presentasjon av Edvard Munchs tegninger fra hans opphold på Hedmark i det året kunstneren fylte 19 år. - Tegningene utfyller på en vesentlig måte det bildet vi har av kunstneren, skriver han.

Hans aktive karriere varte fra 1880 til 1943. Munch's Cafe and Restaurant, Horten: Se 63 objektive anmeldelser av Munch's Cafe and Restaurant, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 22 av 33 restauranter i Horten. Munchs første strek : barne- og ungdomsår på "Engelhaug".

Museum: Munch-senteret. Fotopunkt og info-tavler.

RELATERTE BØKER