Offentlig økonomi og økonomisk politikk

Offentlig økonomi og økonomisk politikk - Vidar Ringstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vidar Ringstad
DIMENSJON
9,68 MB
FILNAVN
Offentlig økonomi og økonomisk politikk.pdf
ISBN
8714605964847

BESKRIVELSE

Boken viser at vi i Norge har en blandingsøkonomi med stor vekt på offentlig sektor. Det er lagt vekt på å forklare hvilke samfunnsøkonomiske begrunnelser det kan være for å tilrettelegge fellesorganer i samfunnet som staten og kommunene bestemte arbeidsoppgaver. Det drøftes hvordan disse best kan løses.

Vekting ved sensur er gitt i parentes. Oppgave 1 (50%) Den inverse etterspørselskurven for vare X er gitt ved 𝑃 = 10− , der 𝑃 og er henholdsvis pris og mengde. Kjøp Offentlig økonomi og økonomisk politikk fra Cappelendamm Boken viser at vi i Norge har en blandingsøkonomi med stor vekt på offentlig sektor.

februar 2001. Styringen av statens utgifter og inntekter har stor betydning for samlet innenlandsk ... Økonomisk politikk.

RELATERTE BØKER