Sukkerhuset

Sukkerhuset - Naguib Mahfouz | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Naguib Mahfouz
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Sukkerhuset.pdf
ISBN
4418888792926

BESKRIVELSE

Dette er 3. og siste bind i Kairotrilogien. Vi følger fortsatt familien Abd el-Gawwad, i den muslimske delen av Kairo. Datteren Aisja har kommet hjem til foreldrene etter å ha blitt hjemsøkt av mange ulykker. Også Kamal bor hos foreldrene. Han har aldri giftet seg, arbeider som lærer, med et hemmelig liv som radikal skribent. Abd el.Monem og Ahmed tar del i samfunnsutviklingen, den ene er med i det muslimske brorskapet, den andre er en intellektuell gudsfornekter. Med den yngste generasjon i fokus og med et broket teppe av religiøse og politiske motsetninger avsluttes sagaen.

Initiativtakerne bak byggingen var «Handelskapet» i Trondheim, med lagmann Hans Ulrich Møllmann og rådmann ... Sukkerhuset Kjeller & Scene, Trondheim, Norway. 3,259 likes · 29 talking about this · 477 were here.

Bar og pub. Er dette ditt firma? La 1881 gjøre bedriften din mer synlig og attraktiv på internett! Sukkerhuset i Trondheim rundt 1820.

RELATERTE BØKER