Da jeg døde

Da jeg døde - Ane V. Håbjørg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ane V. Håbjørg
DIMENSJON
5,2 MB
FILNAVN
Da jeg døde.pdf
ISBN
2353451097664

BESKRIVELSE

Sommeren 2009 rammes Ane V. Håbjørg av hjerneblødning. Tobarnsmoren og arbeidsjernet hadde til da fått til alt hun prøvde på, hun hadde hatt pågangsmot og kapasitet til å møte alle de slag livet kunne gi - til livet ga henne slag. Nå, snart tre år etter, strever hun fortsatt med de enkleste praktiske oppgaver. Dette er hennes fortelling om sorgen over å ha mistet den hun var, om kampen for å komme tilbake, og om familien som har holdt sammen og holdt henne oppe - og som endelig begynner å frykte strengheten hennes igjen. Håbjørg skriver sårt, poetisk og rasende om livets urettferdighet, og om den personlige veksten hun så gjerne skulle vært foruten. Og sakte navigerer hun seg tilbake, eller videre, til et godt liv. Ane Håbjørg (f. 1967, fra Oslo) har tidligere vært journalist og redakssjonssjef i forlag. Nå er hun i ferd med å bygge seg opp et nytt yrkesliv, som skribent. Dette er hennes første bok

- Da jeg fikk høre at vi er smittefri, var det nesten som et mirakel, sier sykepleier Maren Nystad. Hei, jeg savner pappa. Nå bor sammen med mamma, bonusfaren min, og halvbroren min altså broren jeg fikk av mamma og bonusfaren min.

Jo da, det har vært plutselige og vonde dødsfall, og de gamle i vår familie har også dødd. Da har jeg sørget og savnet dem inderlig.

RELATERTE BØKER