Den som reddes kan

Den som reddes kan - Sophie Hannah | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sophie Hannah
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Den som reddes kan.pdf
ISBN
8091028168362

BESKRIVELSE

Hva gjør du hvis du blir truet på livet, og du ikke kan be politiet om hjelp uten å avsløre en hemmelighet som kommer til å ødelegge familien din - den samme hemmeligheten som kan få deg drept? Sally Thorning ser på TV-nyhetene sammen med mannen sin. En mor og datter i nabolaget er funnet døde, trolig drept. Så dukker et bilde opp på skjermen, av et familiemedlem som har overlevd tragedien: enkemannen Mark Bretherick. Sally får sjokk, men kan ikke vise det. Hun vet at dette ikke kan stemme - fordi hun har hatt et sidesprang med den ekte Mark Bretherick ...

Penger er det skrint med, og 15-årige Esch er gravid. Og som om ikke det var nok, er orkanen Katrina på vei, i en roman som ... Jesmyn Ward (født 1977) har en tydelig, litterær stemme.

Tyrkia tar seg foreløpig av de fleste flyktningene fra Syria. Nå truer imidlertid president Erdogan med å rive i stykker avtalen med EU.

RELATERTE BØKER