Finn fram

Finn fram - Torunn Tangen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torunn Tangen
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Finn fram.pdf
ISBN
6817518145719

BESKRIVELSE

Dikt, med og uten rim. Iblandet noen få korttekster. Ordspill. Alvor og skjemt. Noe for en hver smak, også noen dikt for barn. Forfatteren favner med uvanlig stor bredde og skriver med lekenhet og varme. Med innsikt og dybde, folkelighet, variasjon og flyt. Stemninger. Til ettertanke. Om følelser og betraktninger. Der og da, her og nå. La deg glede, overraske og inspirere!Torunn Tangen kom til verden i Tønsberg anno 1963. Hennes morfar var av skogfinsk ætt. Hvilket hans barnebarn første utgivelse i bokform er aldri så lite inspirert av, også hva gjelder tittelen.

Elektronisk post til UiS: [email protected] Postadresse: Se kart for å finne frem på studiested Bodø Les denne saken på UiOs nettsider.

English version of this page Parkering ved UiO. Alle som parkerer på UiO må registrere seg i parkeringsappen Apcoa Flow, på Apcoas heimeside eller bruke betalingsautomat.

RELATERTE BØKER