Kampen uten ball

Kampen uten ball - Hallgeir Gammelsæter, Frode Ohr | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hallgeir Gammelsæter, Frode Ohr
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Kampen uten ball.pdf
ISBN
6280688808809

BESKRIVELSE

I denne boken settes søkelyset på de sidene ved fotballen som ikke er synlige fra tribunene. Fotball er blitt en underholdningsindustri, og investorer har i økende grad satt sitt preg på måten toppklubbene styres på. Samtidig som klubbene har nytt godt av investorenes penger, har mange klubber ukritisk innført næringslivets metoder og tenkemåter. Fotball er ikke bare "business" - det er også frivillig og ideelt arbeid. Forfatterne belyser spenningene mellom disse to identitetene og drøfter hvilke organisasjons- og ledelsesutfordringer fotballklubber og andre idrettsklubber står overfor. Boken fokuserer på hvordan man kan skape en klubbfilosofi som kan bidra til sportslig og økonomisk suksess. Har litteraturliste

På søndag er det klart for den største travfesten i Norden når et av... Les mer.

Men selv om ballen og klistersprayen er byttet ut, er ikke Norges tøffeste par ferdig med å inspirere og by på sitt dynamiske samspill. Like sikkert som at julen er i desember, kommer den årlige, nye versjonen av FIFA på markedet. "Kampen" er et mesterlig innblikk i historiens største sportsbegivenhet, en knock-out av en bok! "Man kan gjennomsøke all verdens sport- og idrettslitteratur uten å finne en bedre bok." -- Washington Post" LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Begivenhetene utspiller seg i Kinshasa, hovedstaden i Zaire. SOFIEMYRHALLEN (VG) (Nordstrand - Bækkelaget 21-22) Bækkelaget halte i land seieren i sesongåpningen selv om Anja Andersen har måttet gi seg. - Vi er kjempefornøyde, jublet Frode Kyvåg. Bytte av defekt ball Hvis ballen punkterer eller på annen måte blir defekt under kampen.

RELATERTE BØKER