Lykken er en søt hevn

Lykken er en søt hevn - Elizabeth Buchan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Buchan
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Lykken er en søt hevn.pdf
ISBN
1665821357717

BESKRIVELSE

Rose Loyd er spalteredaktør i en større London-avis, gift i over tyve år med en av avisens sjefer og mor til to voksne barn. Som lyn fra klar himmel oppdager hun at hennes mann har en affære, og enda verre blir sjokket når hun innser at den "utkårede" er hennes egen assistent. På toppen av det hele mister hun jobben i avisen. Alene og arbeidsledig sitter Rose igjen i det som hadde vært et lykkelig familiehjem og lurer på hvordan hun skal samle bitene i sitt liv igjen. Men den som ler sist ler best... "Fengslende, medfølende og glødende av episoder med le-eller-gråtehumor" * Mail on Sunday "Vidunderlig velskrevet - morsom, trist og sofistikert" * The Independent

Som lyn fra klar himmel oppdager hun at hennes mann har en affære, og enda verre blir sjokket når hun innser at den «utkårede» er hennes egen assistent. Lykken er en søt hevn- også på en søndag Vips- så var det jammen søndag igjen! Nå holder jeg på med tre bøker parallelet; "Havets katedral" av Ildefonso Falcones (Har endelig fått den inn på mobilen, så nå har jeg med den når jeg er ute og går med hundene), Britt Karin Larsens rykende ferske "Det synger i lauvet" som er femte bok om skogingene Les Lykken er en søt hevn boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Elizabeth Buchan.

På toppen av det hele mister hun jobben i avisen. Alene og arbeidsledig sitter Rose igjen i det som hadde vært ... Rose Loyd er spalteredaktør i en større London-avis, gift i over tyve år med en av avisens sjefer og mor til to voksne barn.

RELATERTE BØKER