Lys og løgn

Lys og løgn - Knut Isachsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Isachsen
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Lys og løgn.pdf
ISBN
8994602391305

BESKRIVELSE

Knut Isachsen skriver dikt med høyt språklig presisjonsnivå, kraftfulle bilder og et eksistensielt alvor som er få forunt. Diktene hans er fortettede og de inneholder gjerne dristige postulater. Det er de store temaene i livet disse diktene handler om, men hos Knut Isachsen behandles disse temaene på en frekk og overraskende frisk måte. Ja, det er en ungdommelig faen-i-voldskhet han viser. Isachsen snur og vender på våre oppfatninger om opplagte sammenhenger i livet. Han har en varhet for det skakke og rare i form av humoristiske utsagn og språklige ablegøyer.

Og så ser jeg ikke annet for meg en dette dumpe, tunge, triste " Da slår Gina av lampeskjermen, kanskje for å fortelle Gregers å slutte med å prøve å få frem sannheten. TV-serien om Michael Jordan skaper sinne blant spillerne: - Løgn, løgn og løgn. Netflix-serien med basketballikonet Michael Jordan er blitt en global kjempesuksess, men flere av de andre involverte spillerne er mektig irritert. En sparepære skal derimot oppnå 60 prosent av lyset i løpet av de første 40 sekundene - og dette er dersom pæren er bra.

Ja, det er en ungdommelig faen-i-voldskhet han ... Kjøp Lys og løgn fra Norske serier Knut Isachsen skriver dikt med høyt språklig presisjonsnivå, kraftfulle bilder og et eksistensielt alvor som er få forunt. Diktene hans er fortettede og de inneholder gjerne dristige postulater.

RELATERTE BØKER