Reykjaviknetter

Reykjaviknetter - Arnaldur Indridason | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnaldur Indridason
DIMENSJON
5,18 MB
FILNAVN
Reykjaviknetter.pdf
ISBN
1378738003349

BESKRIVELSE

Erlendur har nettopp sluttet seg til politistyrken i Reykjavik. Det er travle tider i gatemiljøet, med trafikkulykker, tyverier, voldsepisoder og smugling. Et uforklarlig dødsfall kan ikke slutte å plage Erlendur. En boms han regelmessig møtte da han hadde nattskift, blir en dag funnet druknet i en grøft.

Det er travle tider i gatemiljøet, med trafikkulykker, tyverier, voldsepisoder og smugling. Et uforklarlig dødsfall kan ikke slutte å plage Erlendur. Kjøp 'Reykjaviknetter' av Arnaldur Indridason fra Norges raskeste nettbokhandel.

Han er ennå ikke blitt etterforsker, men jobber som vanlig betjent. Et tilsynelatende ukomplisert… Reykjaviknetter handler om den aller første saken til Erlendur Sveinsson, politimannen vi kjenner fra Indridasons tidligere bøker.

RELATERTE BØKER