Sambafotball

Sambafotball - Fredrik Ekelund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Ekelund
DIMENSJON
12,99 MB
FILNAVN
Sambafotball.pdf
ISBN
7005140319443

BESKRIVELSE

Sambafotball; en bok om Brasils nasjonalsport av Fredrik Ekelund er en unik skildring av Brasil og landets nasjonalsport, men også en personlig betraktning over et land med store motsetninger og ufattelig fattigdom.I Brasil er ikke fotball bare en sport. Fotball er en kunst, en religion, og innebærer drømmen om et bedre liv. Først var den en ren overklasselek, men når ungdommen fra slummen i Rio og São Paulo slapp til eksploderte fotballinteressen i landet. Den karakteristiske spillestilen som senere fikk navnet "sambafotball" vokste fram og gjorde landet til verdens fremste fotballnasjon. I boken portretteres de største profilene dette store fotballandet har fostret, fra de tidlige stjernene Friedenreich og Leônidas, til Ronaldo og Ronaldinho. Og selvfølgelig de to største legendene; Pelé, den alltid vellykkede og fremgangsrike, og hans motsats Garrincha, "folkets glede", som gjorde fotball til en lek og gikk under da leken tok slutt.

Fotball er en kunst, en religion, og innebærer drømmen om et bedre liv. Først var den en ren overklasselek, men.. Sambafotball med bismak fra Brasil.

Hvem er jeg? Å oppdage seg selv er en viktig del av året på Grenland. Senja varter opp med sambafotball og det er håp om målfest i helgens runde i FK Ligaen. Stikkord: FK Fotball.

RELATERTE BØKER