Sinte, unge, villfarne menn

Sinte, unge, villfarne menn - Arne Klyve | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Klyve
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Sinte, unge, villfarne menn.pdf
ISBN
6970403822639

BESKRIVELSE

Boken retter søkelyset mot samtidens utsorterte - taperne, de sinte og villfarne. Mye av det vi ser av uro og fiendtlighet, kan forstås som resultat av en feilslått politikk, der unge mister retningen på livet. Sinte, unge, villfarne menn er et fenomen som springer ut av store og hastige endringer i økonomien, et prekært arbeidsliv og Vestens ulykksalige kamp mot terror. I konkurransesamfunn som hyller vinnere, er omtanken for taperne mindre. Boken henvender seg til lærere, skolens støtteapparat, sosial- og helsearbeidere, samfunnsvitere, politi og studenter. Arne Klyve er samfunnsviter og arbeider i rusfeltet og ved kompetansesenter for læringsmiljø. Han har tidligere redigert og skrevet flere bøker om utfordrende unge.

Navnet var inspirert av Osbornes skuespill Look Back in Anger (Se deg om i vrede) og henspiller på ungdommens skuffede følelse av å falle utenfor samfunnet i etterkrigstidens Storbritannia. Dette er sinte unge menn som har opplevd avvisning fra kvinner og dermed lever i ufrivillig sølibat. Kombinasjonen av rasehat og kvinnehat er et økende problem.

Arne Klyve. Boken retter søkelyset mot samtidens utsorterte - taperne, de sinte og villfarne.

RELATERTE BØKER