Trilleturer i Bergen

Trilleturer i Bergen - Bent Sigmund Olsen, Jonas Rosenvold | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bent Sigmund Olsen, Jonas Rosenvold
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Trilleturer i Bergen.pdf
ISBN
5008241915250

BESKRIVELSE

"Forbryterne som ble hengt på Galgebakken, ble gravlagt på stedet etterpå - hvis poden har lyst til å grave i bakken, er det derfor bedre å gå over veien til sandkassen på lekeplassen tvers over Haugeveien." Fra kapitlet om Nordnes Her er det turer for enhver smak, fra forsiktige prøveturer til lengre ekspedisjoner. Fra smale smau på Nordnes til toppen av Rundemannen, fra gamle stier i Åsane til 70-talls-blokker i Fyllingsdalen, og mye mer: Forfatterne viser vei og guider deg til interessante opplevelser langs veien. Underveis er det tips om barnevognvennlige kafeer, museer, parker og badesteder, og hvor man finner stellerom og ammerom. Hver tur er illustrert med kart. Bent Sigmund Olsen og Jonas Rosenvold er to kompiser som klarte å få hvert sitt barn med fjorten dagers mellomrom. Sammen med vesle Jens og Juliane, og mammaene deres, har de trillet Bergen på kryss og tvers.

Flere måneders kroppslig forfall er kommet til endes. ...

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788243006195 Trilleturer i Bergen inneholder 13 spennende trilleturer til forskjellige steder i Bergen. Her er det turer for enhver smak, fra forsiktige prøveturer til lengr...

RELATERTE BØKER