Under en annen himmel

Under en annen himmel - Rolf Anda | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Anda
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Under en annen himmel.pdf
ISBN
6495884697084

BESKRIVELSE

En "umulig" reise fra dypdykk i et følsomt og vart barnesinn, og en ungdomstid der forsøk på en tilpasning til virkeligheten og miljøet ble nærmest et mareritt. Møte med en kristendom og en kirke som dyrker lidelse og grusom død gjennom sine egne ritualer og dogmer, og der nestekjærlighet er "satt på vent" er ingen oppløftende erfaring. Heller ikke en gammel manns erindringer viser noen "lysende sti". Erkjennelsens vei er ganske så tornefull.

24-02-10. Kunstners navn Eva Harr Tittel "Under en annen himmel" Teknikk Litografi Størrelse 67 x 48 cm Opplag 80 Pris 5600,00 Lager 1 stk Vi inviterer til filmvisning av Anstein Mikkelsens nye dokumentar "Under en annen himmel". Filmen vil vises i Kultursalen på Lakselv kino tirsdag 6.

Under åpen himmel er fortellingen om et barns flukt i et området preget av tørke og styrt med vold. Moralen har forsvunnet samme vei som vannet og gutten må velge: å selv være utøver av den volden han har vokst opp med - eller om det finnes en annen vei.

RELATERTE BØKER