Chr. H. Grosch

Chr. H. Grosch - Jens Christian Eldal, Anne-Lise Seip, Elisabeth Seip, Åse Moe Torvanger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Christian Eldal, Anne-Lise Seip, Elisabeth Seip, Åse Moe Torvanger
DIMENSJON
6,87 MB
FILNAVN
Chr. H. Grosch.pdf
ISBN
8553781322246

BESKRIVELSE

150 år etter at han la ned sin tegneblyant står det ennå mange bygninger fra Grosch' hånd over det ganske land. Sentrale bygg i hovedstaden er blant andre Universitetet på Karl Johan, Børsen, Norges Bank og Kirkeristen. Av bygg rundt i landet utgjør kirkene den største gruppen, fra Immanuelskirken i Halden til kirken som ga Kirkenes navn i nord. Boka er et praktverk når det gjelder utforming. Og den er den første samlede fremstilling om Grosch' arbeider siden 1928. Boka bygger på skriftlige kilder, på Grosch' egne tegninger og på eldre fotografier. Jiri Havrans nye fotografier er tatt i anledning denne utgivelsen.

Boka er et praktverk når det gjelder ... Den nyutdannede arkitekt Grosch kom til Kristiania i 1824, der han begynte som tegner ved slottsbygget under slottsintendant H. D.

juli 1799, død 8. juli 1859) var konge av Norge og Sverige fra 1844.Oscar var eneste sønn av kong Karl III Johan og dronning Desideria.Han var født i Paris og kom til Stockholm sammen med sin mor i juni 1811 etter at faren i august 1810 hadde blitt valgt til svensk kronprins..

RELATERTE BØKER