Det som ingen ser

Det som ingen ser - Anne-Pia Nygård | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Pia Nygård
DIMENSJON
8,21 MB
FILNAVN
Det som ingen ser.pdf
ISBN
8153055304528

BESKRIVELSE

Niande januar 1988. Det eine minuttet stod eg på beina, minuttet etterpå klarte eg ikkje å kome meg opp frå sakkosekken..Det som ingen ser. er ein ærleg og gripande forteljing om Anne-Pia som sit i rullestol, men som er så mykje meir enn stolen. Det er ei bok om kjensler og søking etter eigen identitet.Boka retter seg spesielt til helsepersonell samt alle som jobbar med barn og ungdom. Uansett om dei har ei funksjonshemming eller ikkje, har barn og ungdom tankar om kven dei er som menneske. .Det som ingen ser. er ei bok for alle som bryr seg om andre, og som ønsker å få eit større perspektiv på livet.Anne-Pia Nygård, født i 1977, bur på Sandane i Nordfjord. Ho har ein bachelorgrad i nordisk språk og litteratur samt engelsk grunnfag, og er halvveges gjennom mastergrad i nynorsk skriftkultur..Det som ingen ser. er hennar første bok.

Det ingen ser ... Der finner man Fride som er så forelsket i Miriam at hen ikke kan tenke på noe annet.

april. De klarer så vidt å klatre opp på taket da elven som nå er blitt fire ganger så stor, treffer bilen deres og drar den av gårde mens kjæresteparet blir kastet av. - Det var ingen steder å flykte, forteller Dergan til Portland Monthly i 2017.

RELATERTE BØKER