Gjennom skjærsilden

Gjennom skjærsilden - Anne-Lise Boge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
9,77 MB
FILNAVN
Gjennom skjærsilden.pdf
ISBN
7448911705760

BESKRIVELSE

Oda er nervøs. Hun skal synge tre soloer på en stor konsert i København, som vil få stor betydning for hennes videre karriere.Ole Even har fått lov til å invitere Brita på ball på Høgås, og kan ikke vente med å se henne igjen.Trond har blitt så stille. Han pines av dårlig samvittighet over sidespranget med Dorbet, og vet at han aldri må fortelle det til en sjel. Dorbet og Ola kom ruslende. Igjen slo det Maren hvor vakker Dorbet var. Hun hadde på seg en hvit sommerkjole, huden var gyllenbrun, og sommerbrisen lekte med det lange, lyse håret som hang løst om ansiktet hennes. På hodet hadde hun en blomsterkrans. - Kjem du berrføtt? sa Mali overrasket. - Og med blomsterkrans i håret? - Er det ikkje fest, da? lo Dorbet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202444884 Kjøp Gjennom skjærsilden fra Cappelendamm Oda er nervøs. Hun skal synge tre soloer på en stor konsert i København, som vil få stor betydning for hennes videre karriere.

[Morshjerte] Forfatter: Anne-Lise Boge Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2015 Lengde: 5 t.

RELATERTE BØKER