Klangfarger

Klangfarger - Jonas Fjeld | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Fjeld
DIMENSJON
11,61 MB
FILNAVN
Klangfarger.pdf
ISBN
8830444324350

BESKRIVELSE

Jonas Fjeld er en institusjon i norsk musikkliv. Han er sanger, gitarist og låtskriver som ikke ligner på noen annen. Han har en stemme som er umiddelbart gjenkjennelig og en spillestil som er hans og hans alene.I denne boka har vi samlet 48 av de beste sangene utskrevet med noter, tekst og besifringer. I tillegg til Jonas sine egne omtaler av sangene.

Teknologien gir nå nærmest uendelige muligheter når det gjelder å endre musikkens karakter ved å manipulere tempo, klangfarger, tonen i stemmene og instrumentene og balansen mellom dem, osv. Vi snakker et stort lydbilde, rikt på klangfarger, en oppløsning og et detaljnivå som gir Musikk med stor M. Dynamikken må være veldig bra, og det er ikke rom for store skavanker. Verket bygger på Ligetis prinsipp om klangfarger, Boulez' serialisme og Stockhausens matematisk tilrettelagte partitur.

Hans første komposisjoner var i moderat moderne stil, men under påvirkning fra den andre Wienerskolen fikk musikken etter hvert klarere tolvtonestruktur. Synge med ulike klangfarger - lys/ mørk klangfarge. Synge med effekt på stemmen - distortion, growl, vibrato m.m.

RELATERTE BØKER