Linda - som i Lindadrapet

Linda - som i Lindadrapet - Leif G.W. Persson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif G.W. Persson
DIMENSJON
6,92 MB
FILNAVN
Linda - som i Lindadrapet.pdf
ISBN
3857532917593

BESKRIVELSE

En kvinnelig politiaspirant blir funnet voldtatt og drept i leiligheten sin. Det ser ut som en enkel sak, og pressen er raskt ute med krigstypene på førstesiden. Men det skal raskt vise seg å være langt mer komplisert.Dette er den første av GWs romaner med den uspiselige antihelten Evert Bäckström i hovedrollen. Forfatteren svinger sin skarpe satirikerpenn mot inkompetente politifolk og en sensasjonslysten, løgnaktig dagspresse. Satiren balanseres samtidig av en kløktig komponert, spennende og skremmende krimgåte, full av uventede vendinger og hemmeligheter som kommer for en dag.Les utdrag fra boka

Men det skal raskt vise seg å være langt mer komplisert. Linda - som i Lindadrapet. Linda - som i Lindadrapet er den første av Leif GW Perssons krimromaner om antihelten Bäckström, like skarp, satirisk og spennende som alltid. Linda - som i Lindamordet är en kriminalroman från 2005 av Leif GW Persson..

Forfatteren svinger sin skarpe satirikerpenn mot inkompetente politifolk ... En kvinnelig politiaspirant blir funnet voldtatt og drept i leiligheten sin. Det ser ut som en enkel sak, og pressen er raskt ute med krigstypene på førstesiden.

RELATERTE BØKER