Mester, på ditt ord

Mester, på ditt ord - Erik Furnes, Petter Olsen, Aud Karin Kjølvik Ringvoll, Andreas Evensen, Helge Kleven, Kenneth Foss, Odd-Åge Ågedal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Furnes, Petter Olsen, Aud Karin Kjølvik Ringvoll, Andreas Evensen, Helge Kleven, Kenneth Foss, Odd-Åge Ågedal
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Mester, på ditt ord.pdf
ISBN
2790434110186

BESKRIVELSE

En nyttig og praktisk inspirasjonsbok for enkeltpersoner, bibelgrupper, misjonslag og kirkeringer. Til hver av søndagenes bibeltekster er det en kommentar, spørsmål til samtale, samt ideer til bønn. I tillegg finnes en bibelleseplan for hver dag. Boken inneholder tekstene fra august 2019 til og med juli 2020. Boken er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter boken kan søke om statsstøtte til studiearbeid. Les mer på www.k-stud.no.

Da kan blomster være en god måte å vise at man tenker på den/de i sorgen. Ordet «kondolerer» kan være fremmed for mange å bruke, men det finnes mange gode alternativer.

Pris: 199,-Læringsmål: Få bibelkunnskap og inspirasjon. Forberedelse til søndagens møter og gudstjenester. Kjøp Mester, på ditt ord fra Bokklubber En nyttig og praktisk inspirasjonsbok for enkeltpersoner, bibelgrupper, misjonslag og kirkeringer.

RELATERTE BØKER