Mindfulness for høysensitive

Mindfulness for høysensitive - Susanne Møberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susanne Møberg
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Mindfulness for høysensitive.pdf
ISBN
7568184972170

BESKRIVELSE

Mindfulness for høysensitive av Susanne Møberg viser deg hvordan du kan praktisere mindfulness - konkret, enkelt og rett på sak. Så mange som én av fem opplever at de er høysensitive. De har et nervesystem som er mer fintfølende enn vanlig, og bearbeider inntrykk, følelser og stemninger på en dypere og mer nyansert måte enn de fleste. Men høysensitive personer blir også lett stresset og overstimulert. Nærvær er den beste beskyttelsen mot overstimulering. Mindfulness handler om å være til stede her og nå - med full oppmerksomhet og tålmodighet. Mindfulness er derfor en utmerket teknikk for å skape en bedre og mer harmonisk hverdag. CD-en som tilhører boka, har fire enkle øvelser som gir indre ro og hjelper deg å være helt til stede i øyeblikket. Denne følger ikke med boken, men bestilles kostnadsfritt fra forlaget, når du har kjøpt boken. Informasjon om dette finner du i boken.Oversatt av Nina Kraft.

Mindfulness handler om å være til stede her og nå ... Babadada, Norsk - Plattdüütsch Mit Artikel (Holstein), Visuell Ordbok - DAT Bildwöörbook PDF Mindfulness er et godt redskap for høysensitiv - og også noe så enkelt som å lukke øynene. 80 prosent av inntrykkene kommer gjennom øynene, og å ta en pause og stenge ute nye inntrykk kan hjelpe til med å gi tid og rom til å bearbeide.

Høysensitive mennesker tar inn stimuli som eksempelvis; egne og andres følelser, stemninger, vage lyder, synsinntrykk eller fysiske inntrykk. For mennesker som ikke er like sensitive kan dette være stimuli som ikke oppfattes i det hele tatt. Hovedfokus: Individuell veiledning, coaching og terapi, foreldreveiledning, kreative workshops for høysensitive(ladestasjoner), yoga og mindfulness for høysensitive, kurs og foredrag om høysensitivitet for ansatte og foreldre i barnehage, sfo og skole.

RELATERTE BØKER